Saturday, November 14, 2009

Officiële uitnodiging voor: GLOBAL HEALTH EXPO 2009

Officiële uitnodiging voor: GLOBAL HEALTH EXPO 2009

Op 14 en 15 november organiseert de Philanthropic Association IRFF ONLUS de jaarlijkse Global Health Expo. De Health expo zal plaatsvinden in het A. F. IRFF ONLUS Centrum, in Chisinau, de hoofdstad van Moldavië en is een tweedaags event voor professionele ontwikkeling met de focus op de nieuwste strategieën en initiatieven voor een gezondere levensstijl.

De Global Health Expo 2009 heeft als thema: Gezond leven als levensstijl en biedt het recentste nieuws op wereldvlak met betrekking tot producten en diensten voor een gezonde levensstijl.

Met dit doel verwelkomt de Global Health Expo alle verstrekkers van diensten en producten voor een gezonde levensstijl om een presentatie te geven over hun laatste ontwikkelingen: traditionele geneeskunde, Oosterse geneeskunde, Westerse geneeskunde, homeopatische geneeskunde, farmaceutische bedrijven, cosmetische bedrijven, SPA centra, sanatoria, NGO’s die actief zijn in dit werkveld, sportclubs, fitnesscentra,… zijn allen uitgenodigd.

De Global Health Expo was steeds een goede bron van relevante informatie en een goede plaats om anderen te ontmoeten die in hetzelfde werkveld actief zijn: dokters, zakenlui, verpleegsters, medische assistenten, vrijwilligers, geneeskundestudenten, trainers, gezonde levensstijl-coaches,… amateurs en het brede publiek.

Als U gezonder wilt leven en een grondig begrip wilt krijgen van kritische en zich ontwikkelende kemnnisgebieden, is de Global Health expo 2009 een niet te missen event!

Besvestig ons a.u.b. Uw deelname via pacea21@gmail.com of irff@pisem.net Indien U ons Uw komst voor 6 november 2009 bevestigt, krijgt U een korting van 30%. Het bedrag van 70 Euro voor personen die een presentatie wensen te geven en 10 Euro voor bezoekers, - dekt alle activiteiten tijdens het event, inclusief maaltijden.

De Global Health Exhibition verstrekt:

Voor personen die een presentatie geven: a) Een tafel tijdens deze 2 dagen om hun producten en diensten uit te stallen

b) lunch

c) 1 uur voorstelling van hun producten en diensten in de conferentiezaal

Voor bezoekers: a) deelname aan alle presentaties die gedurende deze twee dagen gegeven worden, b) lunch

Registratieformulier:

Naam: ____________________, Voornaam:_____________

Nationaliteit: ______________________, Talen die U beheerst_______________

Tel. ___________, Emailadres_____________________, ander contactadres (MSN, Skype)

- De organisatie die u vertegenwoordigt: __________________, - Uw functie: ___________________

- Waar hebt U over deze Expo gelezen/gehoord?____________________ - Wat trekt U aan in deze expo? _____________

Registratie als:

- Presentator: Beschrijf kort het product of dienst U zal presenteren op de expo:___________________________

- Of bezoeker: ____________

Datum: _____________ Handtekening: ____________________

Accommodatie: wordt geregeld door de deelnemers zelf. Maar als U dit wenst, kan de staff U steeds helpen om geschikte accomodatie te vinden.

Aarzel niet om ons te contacteren als U verdere vragen heeft in verband met Uw voorbereiding voor de Global Health expo: Tel +37369006351, Fax +37322738330, Skype: irffmd

Meer informatie, ook in verband met de vorige expo, kan gevonden worden op onze website: www.irffmd.net Facebook: http://www.facebook.com/IRFFMD, Youtube channel: http://www.youtube.com/irffmd

Ik hoop U te mogen verwelkomen op de Global Health Expo! Hoogachtend, Nicolae Cirplala

No comments: